Agenda

15 september 2019: Jazz in Broek

Zondag 15 september zal de achtste editie van het Jazz-festival ‘JAZZ IN BROEK’ plaatsvinden op het terras bij de muziektent voor ‘Uitspanning de Vroolijke Frans’ in Broek/Brummen . Drie talentvolle bigbands zullen in de muziektent optreden. Het festival duurt van 14:00 tot 17:00 uur en de toegang is GRATIS! Bent u een liefhebber van stijlvolle jazz in de traditie van Ella Fitzgerald, Duke Ellington, Miles Davis? Dan mag u deze dag niet missen! In elk geval spelen wij, meer info over deelnemende bands volgt.

In totaal een kleine 70 enthousiaste en bekwame jazzmusici, die er een groot feest van zullen maken.

Bij slecht weer gaat het festival niet door. Hou hiervoor de site van de Vroolijke Frans in de gaten www.devroolijkefrans.nl. U kunt hier ook meer informatie over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans lezen, bellen kan ook naar 0575-561719.

5 november 2019, 4 februari 2020 en 12 mei 2020

De Hip in Deventer!

Bigband Twello speelt in de Hip!

Altijd al eens met een bigband willen meespelen?  Dan speelt Bigband Twello in de Hip in Deventer en jij kunt meedoen! Speel je trombone, trompet, alt- of tenorsax, akoestische bas of gitaar? Meld je aan en doe mee!
Bigband Twello is een gezellige club mensen die met veel plezier samen muziek maakt. Niet alleen de traditionele bigbandnummers maar ook nummers als Rock around the clock, Diggin on James Brown, Summer in the city en Africa staan regelmatig op de lessenaar. Iedere dinsdag repeteren we, onder leiding van dirigent Edwin Neuteboom Spijker, in Jachtlust, Twello. En een aantal keren per jaar laten we van ons horen, bijvoorbeeld met Koningsdag, op zondag op de Worp in Deventer of tijdens het Klompenfeest in Twello.
Op dinsdag 5 november spelen we in de Hip, vanaf 20 uur. Gewoon, voor de gezelligheid. Geen entree, moeilijk repertoire of ingewikkelde jazzschema’s. Kom vooral luisteren, of nog beter, kom meedoen!
Wil je meespelen, meld je dan van te voren aan via e-mail: bbtwello@gmail.com of marjolein@willemwerkt.nl.

Voor eerdere optredens: zie de pagina “eerdere optredens” die via het menu  aan te klikken zijn